Livrarea Comenzii

www.fittydent.ro
SC FACEBODYLIPS S.R.L.
Număr înregistrare Registrul Comerțului: J23/4955/2019
CUI 31692971
Calea Bucuresti 74, 077180, Tunari, Ilfov, România
Telefon: +40 743.090.587
E-mail: [email protected]

Imediat ce comanda ta este confirmata, ne punem in miscare si incepem sa-ti pregatim coletul: produsele comandate in ambalajul original al producatorului, factura fiscala si certificatul de garantie.

Când primești comanda

Termenul de livrare al produselor este de 2-5 zile lucrătoare din momentul plasării comenzii.
Articolele care nu sunt pe stoc, în funcție de disponibilitatea lor, se livreaza în termen de până la 45 zile lucrătoare.
Articolele din categoria mobilier medical se fac la comandă, livrarea durează între 3-45 zile lucrătoare.

Este important de știut că termenul de livrare prin Curier nu poate fi garantat de compania noastră și nu ne putem face responsabili pentru nerespectarea lui.

Cine livreaza comanda

Livrarile noastre se fac prin serviciul de curierat rapid Fan Courier, de luni pana vineri. Atunci cand primesti coletul, verifica sa fie in stare buna. Daca ai optat pentru plata cash la livrare, nu uita sa ceri curierului o dovada a incasarii banilor.

Cat costa livrarea

  • Taxa de livrare este de 20 (Douăzeci) Lei pentru cumpărături de pana la 300 Lei,
    și 0 (ZERO) Lei pentru cumpărăturii care depășec 300 Lei,
    numai pentru localitățile care se află în raza de acoperire a serviciului Fan Courier.
  • Pentru localitățile aflate în afara razei de acoperire a serviciului Fan Courier se percepe o taxă suplimentară de 0,8 lei/km ( suportată de client ), față de cel mai apropiat sediu local al curierului, indiferent de suma totală a cumpărăturii.

Pentru informatii suplimentare cu privire la livrarea comenzilor va invitam sa ne contactati prin email la adresa [email protected] sau telefonic la numarul Tel. +40 743.090.587.