Termeni si Conditii SC ITALTRADE & CO SRL

Informatii înainte de cumparare.

Aceste conditii generale contractuale, precum si conditiile speciale care pot fi stabilite ulterior, reglementeaza în mod expres relatiile care apar între SC ITALTRADE & CO SRL. cu sediul social al activitatii în Bucuresti, strada Amman Nr. 2B, 011614, Romania si utilizatorii care contracteaza produsele oferite pe site.

Formularele contractuale sunt disponibile în: romana.

Urmatorii Termeni si Conditii Generale au fost elaborati în conformitate cu legislatia romana : Legea 365/2002 privind Comertul Electronic, a Legii 21/1992, actualizata 2017 pentru protectia consumatorului si utilizatorului, Legea 650/2002 a Comertului cu Amanuntul, Legea 455/2001 ce reglementeaza semnatura electronica si legile aplicabile si alte dispozitii legale.

Acceptare TERMENI sI CONDIȚII GENERALE DE VÂNZARE (TCGV)

Administratorul va ofera accesul în magazinul online si utilizarea acestuia, sub rezerva acceptarii de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii.

Prin accesarea, utilizarea, obtinerea sau achizitionarea oricarui produs, continut, date, materiale, informatii sau servicii prin intermediul magazinului nostru online, dumneavoastra sunteti de acord sa respectati acesti Termeni si Conditii.

Utilizarea si/sau achizitionarea oricarui produs de pe site-ul nostru înseamna acceptarea de catre Utilizator a tuturor si a fiecarei Conditii Generale si Conditii Particulare fara nici o rezerva.

SC ITALTRADE & CO SRL informeaza ca procedurile necesare achizitionarii produselor, sunt cele descrise in urmatoarele Conditii Generale si Specifice ce sunt indicate pe ecran in timpul navigarii. Asfel Utilizatorul declara cunoasterea si acceptarea acestor proceduri ca fiind necesare pentru accesarea produselor si serviciilor oferite in pagina Web.

Orice modificari si/sau corectari a datelor furnizate de Utilizatori în timpul navigarii vor fi posibile si trebuie sa fie efectuate în conformitate cu instructiunile incluse în site-ul web.

Produsele oferite în pagina Web împreuna cu caracteristicile si preturile lor, apar pe ecran.

Încercam sa prezentam cu cea mai mare precizie, posibile culori pentru produsele noastre, însa trebuie sa tinem cont de calitatea, configurarea si rezolutia monitorului. Acestea pot influenta perceperea culorilor deoarece poate rezulta o diferenta de culoare între produsul real si cel prezentat pe ecranul monitorului.

SC ITALTRADE & CO SRL. nu garanteaza culoarea care apare pe monitor sa fie exacta cu a produsului care se comanda.

SC ITALTRADE & CO SRL îsi rezerva dreptul de a decide în fiecare moment produsele care sunt oferite utilizatorilor prin intermediul paginii Web. Astfel SC ITALTRADE & CO SRL va putea adauga în orice moment produse noi la cele existente în pagina Web, cu exceptia cazului în care se prevede altfel, ca aceste produse noi vor fi reglementate de dispozitiile din Conditiile Generale în vigoare la acel moment.

De asemenea, SC ITALTRADE & CO SRL. îsi rezerva dreptul de a înceta furnizarea accesului în orice moment si fara preaviz, pentru oricare dintre produsele oferite pe site-ul web.

Drepturi de autor –

Vizitatorul/Cumparatorul întelege dreptul de proprietate intelectuala. Utilizatorul nu va descarca/utiliza continutul magazinului www.fittydent.ro, imagini, descrieri, elemente grafice, fara acordul scris al administratorului întrucat reprezinta proprietatea administratorului, fiind aparat de legea dreptului de autor si de legile referitoare la proprietatea intelectuala si industriala.

Procedura de achizitie a produselor

Pentru achizitionarea produselor de pe site-ul Web, SC ITALTRADE & CO SRL solicita utilizatorilor care se vor înregistra urmatoarele:

varsta minima 18 ani,
sa completeze instructiunile ce apar pe ecran cat si oricare altele ce sunt incluse în alte pagini de Web:

(I) completarea completa a formularului electronic ce apare pe pagina Web urmand instructiunile indicate în el;

(II) apasarea pictogramei/butonului „ACCEPT”;

(III) primirea în adresa de mail al Utilizatorului confirmarea înregistrarii.

Numele utilizatorului si parola furnizate de catre Utilizator catre SC ITALTRADE & CO SRL sunt elemente identificatoare pentru a accesa si efectua achizitii.TOte acestea au caracter personal si intransferibil.

Numele de utilizator nu poate fi modificat de catre Utilizator ci doar parola si, în acest caz, schimbarea parolei va pierde valabilitatea.

Odata înregistrat Utilizatorul poate achizitiona produsele.

Pentru a trece la achizitionarea produselor, trebuie aleasa categoria produselor, adaugand produsul dorit în „Cosul de Cumparaturi” în conformitate cu indicatiile de pe ecran, completand formularul de comanda facilitat si trimitandu-l la SC ITALTRADE & CO SRL.

Aceasta înseamna citirea si acceptarea irevocabila a tuturor si fiecarui punct din TERMENI sI CONDItII Generale cat si a Conditiilor Particulare.

Achizitia se întelege efectuata în domiciliul SC ITALTRADE & CO SRL. cu exceptia cazului în care legea prevede contrariul.

Dupa efectuarea achizitiei si în timpul cel mai scurt posibil SC ITALTRADE & CO SRL. emite un e-mail catre Utilizator/Cumparator cu o dovada de achizitie.

Asadar Utilizatorul /Cumparatorul poate solicita , iar SC ITALTRADE & CO SRL.trimite factura corespunzatoare.

Confirmarea comenzii si dovada de cumparare nu vor fi valabile ca o factura.

SC ITALTRADE & CO SRL rezerva dreptul de a anula numele utilizatorului si parola si prin urmare, accesul la pagina web al acelor utilizatori, fie indivizi, companii sau distribuitorilor care au datorii sau neplati catre SC ITALTRADE & CO SRL.

Returnarea produselor

Daca produsul este returnat si se constata ca se afla în perfecta stare , în ambalajul sau orignal se va demara restituirea.

Pentru a efectua plata catre client, acesta trebuie sa ne trimita un document bancar. Documentul trebuie sa fie in format PDF în care sa apara: titularul contului, cod IBAN si BIC/SHIFT.

Nu se accepta returnarea produselor de igiena si îngrijire personala.

Nu se accepta returnarea produselor cele care au fost in contact cu gura sau pielea.

Nu se accepta returnarea produselor sau produsele cerute la comanda.

Retragerea comenzii.

Conform legii comertului electronic nr. 365/2002, republicata 2006, „Consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv.Renuntarea este posibila in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Aceeasi lege mentioneaza „Consumatorul NU POATE denunta unilateral contracte de furnizare a produselor, în cazul în care acestea au fost desigilate de catre consumator”.

In consecinta, administratorul ofera clientilor sai, persoane fizice, posibilitatea sa returneze produsele cumparate, daca sunt respectate urmatoarele conditii:

– produsele sa aiba ambalajul original intact (sa fie sigilate);

– produsele sa fie returnate conform procedurii (politica de retur), in ambalajul original, cu toate accesoriile si fara sa prezinte vreo urma de uzura/deteriorare. In ambele situatii, clientul suporta cheltuielile de transport si respecta politica de retur prezentata pe pagina amintita în acest capitol (conform legislatiei din Roamnia).

Costurile returnarii sunt asumate in totalitate de catre administrator doar in cazul in care clientul constata ca produsele primite nu corespund comenzii (sunt altele decat cele solicitate prin transmiterea acesteia).

Clientul nu va avea dreptul de a anula in cazurile stabilite conform normativei care se aplica în special, cu caracter enuntiativ si nu limitativ, în urmatoarele cazuri:

( I ) Produse fabricate conform specificatiilor Clientului sau personalizate de o forma clara;

( II ) Pentru motive de igiena si de sanatate, SC ITALTRADE & CO SRL limiteaza rambursarile produselor de igiena, produse susceptibile de a fi în contact cu pielea, produse care prin natura lor odata ce au fost desfacute îsi pierd calitatile (proprietatile) si produse care au fost desfacute dupa livrare. Asadar nu se va accepta rambursarea acestora.

Procedura pentru exercitarea unei rambursari se va initia cu o solicitare de catre Client prin deschiderea unei gestiuni catre Departamentul Post – Vanzare care apare în pagina Web si sa fie trimisa catre SC ITALTRADE & CO SRL.

Departamentul Post – Vanzare va raspunde în termen de 48-72 ore de la receptia solicitarii, corespunzator procedurii instructiunilor de rambursare. Odata primit de catre Client numarul de gestiune, va putea sa efectueze rambursarea in termen paisprezece ( 14 ) zile de la data notificarii anularii catre SC ITALTRADE & CO SRL, prin trimiterea produsului ( indicand pe colet numarul de gestiune alocat ).

SC ITALTRADE & CO SRL. va verifica în depozit starea produsului rambursat. SC ITALTRADE & CO SRL îsi rezerva dreptul de a nu realiza rambursarea în cazul în care se constata ca Produsul achizitionat nu este intr-o perfecta conditie. In cazul in care nu va fi receptionat in ambalajul original, aceasta va supune diminuarea valorii produsului.

SC ITALTRADE & CO SRL va gestiona rambursarea pretului si costurilor de transport.Acestea se vor face prin acelasi sistem de plata utilizat de catre client pentru achizitia Produselor.

Nu se va rambursa nici un cost aditional din cheltuielile de transport standard, serviciul express, prioritar sau de curierat.

Rambursarile se vor efectua în RON.

Perfectarea contractului la distanta, valabilitate

– Odata cu lansarea comenzii de pe www.fittydent.ro , cumparatorul accepta comunicarea prin e-mail sau telefon prin care administratorul îsi deruleaza activitatea.

– Prezentul contract la distanta intra în vigoare în momentul confirmarii comenzii de catre administrator.

Confirmarea se efectueaza verbal (telefonic) sau electronic (e-mail).

TERMENI sI CONDItII GENERALE DE VaNZARE (TCGV)

TERMENI sI CONDItII GENERALE DE VaNZARE (TCGV) www.fittydent.ro stau la baza contractului astfel perfectat.

– Administratorul nu considera sub nici o forma o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Livrarea produselor SC ITALTRADE & CO SRL., se angajeaza sa livreze bunurile achizitionate de Utilizator/Cumparator, la adresa specificata în acest scop in formularul de comanda de Utilizator/Cumparator, care poate fi diferit de la resedinta lor obisnuita, fiind capabil de a trimite la locul dvs. de munca sau chiar la o terta persoana cu titlu de cadou (nu se livreaza produse in cutia postala), in cel mai scurt timp posibil. Acest lucru dureaza intre 1 ora si 4 saptamani, in functie de disponibilitatea produselor pe stoc si de ora la care se face comanda.

O parte din articolele din categoria mobilier medical se fac la comanda si dureaza intre 3-45 zile pana se pot livra.

Marfurile sunt transportate mereu in contul si pe riscul agentiei de transport contractate, astfel SC ITALTRADE & CO SRL nu este responsabil pentru orice daune, pierderi, costuri, leziuni sau accidente care apar in tipul livrarii.

Transportul de marfuri de volum mare ca : aparatura medica, mobilier medical, etc. nu includ urcatul scarilor; consultati pretul serviciilor suplimentare prin intermediul formularului de contact.

Produsele nu includ instalarea sau asamblarea.

In cazul in care la momentul livrarii de catre transportator, se gasesc neconformitati sau marfa este vizibil deteriorata, trebuie semnalat in foaia de livrare al transportatorului si anuntat SC ITALTRADE & CO SRL imediat, sau in termen de 24 de ore de la primirea bunurilor, la departamentul de servicii pentru clienti SC ITALTRADE & CO SRL. In orice caz, beneficiarul trebuie sa verifice intotdeauna ca marfurile au fost livrate in stare perfecta. SC ITALTRADE & CO SRL nu va fi responsabil de produsele deteriorate de transport daca Utilizatorul/ Beneficiarul nu semnaleaza acest lucru pe foaia de livrare a transportatorului(Pachet deteriorat).

SC ITALTRADE & CO SRL isi rezerva dreptul de a furniza fara nici o crestere a pretului, un produs cu caracteristici similare, care au aceeasi calitate sau mai mare, in cazul in care nu este disponibil produsul comandat. In aceste caz, Utilizatorul /Cumparatorul isi poate exercita drepturile de retragere si anulare in aceleasi conditii ca si cele stabilite pentru produsul initial.In pretul de transport de marfa de volum mare ca paturi electrice, mese, vitrine, etc. nu este inclus serviciul de urcare a scarilor , operatorul de transport va lasa marfa in strada. Exista posibilitatea angajarii unui serviciu suplimentar pentru urcare a scarilor pana la usa casei, se poate solicita prin intermediul formularului de contact de pe site-ul web.

Pretul produselori nu include instalarea sau asamblarea.

Asigurati-va ca produsul poate intra în lift sau in casa scarii. Daca nu ati angajat serviciul suplimentar de transport,Utilizatorul / Cumparatorul va fi responsabil de livrarea pachetului la locatia dorita pe cont propriu.

CEDARE SI COMUNICARE DE DATE

SC ITALTRADE & CO SRL, informeaza ca in scopul de a furniza serviciul contratat, datele cu caracter personal, cum ar fi e-mail, numele si adresa, furnizate de dvs. vor fi transferate companiei de transport si mesagerie, cu scopul final de livrare a produsului solicitat de catre dvs.Astfel, datele dvs. vor putea fi transmise la companii colaboratoare cu scopul de a imbunatati serviciile web.

Prin acceptarea acestor termeni se autorizeaza in mod expres SC ITALTRADE & CO SRL pentru realizarea transferului datelor dvs. exclusiv pentru scopurile mentionate mai sus.Politica de confidentialitate

– Administratorul nu incurajeaza SPAM-ul, nu instraineaza sub nici o forma adresa dvs. de e-mail, cu care v-ati creat cont sau v-ati abonat la newsletter, unor terte persoane (fizice sau juridice), fara acordul dvs. explicit.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este onorarea comenzilor, reclama-marketing-publicitate si realizarea de statistici proprii necesare dezvoltarii serviciilor oferite.

– Administratorul colecteaza, de la clientii sai date cu caracter personal (nume si prenume, e-mail, numar de telefon, adresa si alte date pentru facturare) numai daca sunt furnizate in mod voluntar. Refuzul furnizarii acestora determina imposibilitatea procesarii comenzilor transmise online pe www.fittydent.ro

– Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator fiind comunicate Serviciului Comercial / Marketing ai administratorului si companiilor de curierat.

– Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea acestora*.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la sediul firmei. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt inexacte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Observatie:* orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu; orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, la prelucrarile datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Cookie-uri

– sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea site-ului www.fittydent.ro , acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie in memoria PC-ului.

Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari / actiuni intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite.

Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta, daca este cazul. www.fittydent.ro poate fi utilizat, in anumite limite, si fara acceptarea cookie-urilor. Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor/clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute, instrainate sau inchiriate unei terte parti.III.

Pretul si forma de plata.

Preturile de achizitie in vigoare la momentul introducerii comenzii sunt cele de pe ecran, cu exceptia greselilor de tipar.

Preturile indica taxa pe valoarea adaugata (TVA).

Achizitiile efectuate de catre rezidentii din tarile extracomunitare, vor fi scutite de plata TVA-ului, conditionate de taxele de import ce le corespund (costurile de vamuire si taxele de import nu sunt incluse in pretul articolului sau in pretul livrarii si trebuie sa fie platite la sosire, de catre utilizator).

In general, orice taxe, tarife, taxe si cheltuieli, care decurg din achizitionarea poduselor vor suportate de catre utilizator.

Costurile de livrare ce apar pe ecran, sunt suportate de catre utilizator si corespund cu ratele stabilite de catre firma transportatoare contratata si vor depinde de destinatia si greutatea produselor.

Din momentul in care utilizatorul adauga un produs in „Cosul de cumparaturi”, in descrierea produsului afisata pe ecran apare suma cu si fara TVA sau, in cazul in care achizitia este scutita de acest impozit, aceasta scutire se va contempla în mod automat in functie de datele personale introduse de catre Utilizator, dupa ce a confirmat comanda.

Plata pretului produselor achizitionate si costurile de livrare, ce vor aparea pe ecran, se poate face fie prin card de credit sau de debit, transfer bancar, PayPal, …).

Pentru a continua cu plata, Utilizatorul trebuie sa urmeze fiecare si toate instructiunile de pe ecran, oferind urmatoarele informatii:

-In cazul in care plate se face cu card de credit sau de debit:

a) tipul de card

b)numarul cardului ;

c ) data expirarii;

d), orice alta informatie ceruta pe ecran.

Ca sistem electronic de plati, SC ITALTRADE & CO SRL are instalat un gateway de plata pentru comert electronic, care a contractat cu banca, Toate datele transferate in acest scop sunt encriptate pentru a asigura securitatea maxima.Ele sunt adapostite intr-un server securizat certificat de SSL (Secure Sockets Layer) prin Quick Certificate. Acest protocol este universal acceptat de pricipalele browsere si garantizeaza Utilizatorului :

(I) identitatea destinatarului datelor dvs,

(II) confidentialitatea informatiilor furnizate de el,

(III) integritatea (nu manipularea) informatiilor furnizate de el.

De asemenea, GR Estetica SRL. afirma ca, in nici un caz stocheaza datele furnizate de Utilizatori prin intermediul gateway-ul de plata, ci doar cat timp se efectueaza achizitia, se realizeaza plata si pana de expirarea perioadei de retragere.

In scopul de a asigura o mai mare securitate a proprietarilor de carduri de credit, s-au inclus un numar de trei cifre de pe cardul dvs., care serveste ca un cod de identificare pentru a verifica prezenta fizica a cardului in timpul tranzactiilor pe Internet. Acest numar de trei cifre imprimat pe spatele cardului dvs. , imediat dupa numarul de card.

In scopul de a preveni tranzactii frauduloase cu cardul de credit, vor fi solicitate astfel de cifrele de control pentru a valida operatiunea.

POLITICA DE RETUR
Clientul:

– informeaza administratorul despre intentia de returnare, prin e-mail in 10 zile lucratoare de la primirea produselor, specificand numarul facturii care a insotit produsele la livrare;

– asteapta confirmarea, maximum 24 de ore;

– returneaza produsele si in maximum 30 de zile primeste contravaloarea facturii.

Conform OG 130/2000Art. 4.
(1) Comerciantul

trebuie sa transmita consumatorului, in scris sau pe un alt suport de informatii durabil, la dispozitia sau accesibil acestuia, in timp util, in perioada executarii contractului, urmatoarele:

a) confirmarea informatiilor mentionate la alin. (1), inainte de incheierea contractului;
b) conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”, redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;
c) sediul comerciantului, la care consumatorul poate sa isi prezinte reclamatiile;
d) informatii privind service postvanzare si garantiile oferite;
e) conditiile de denuntare unilaterala a contractului, atunci cand acesta are o durata nedeterminata sau o durata mai mare de un an.

(2) Dispozitiile prevazute la alin. (1) lit. a), b), d) si e) nu se aplica in cazul serviciilor a caror executie este realizata cu ajutorul unei tehnici de comunicatie la distanta, daca aceste servicii sunt furnizate o singura data si facturarea lor este efectuata de operatorul de comunicatie.Art. 7.

-(1) Consumatorul

Are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4;
b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile.

(2) In cazul in care comerciantul a omis sa transmita consumatorului informatiile prevazute la art. 4, termenul pentru denuntarea unilaterala a contractului este de 90 de zile si incepe sa curga:

a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator;
b) pentru servicii, de la data incheierii contractului.

(3) Daca in perioada celor 90 de zile informatiile prevazute la art. 4 sunt furnizate consumatorului, termenul de 10 zile lucratoare pentru denuntarea unilaterala a contractului incepe sa curga din acel moment.

Cum se depune o reclamatie? Ce este o reclamatie / sesizare?

“Prin petitie se întelege cererea, reclamatia, sesizarea sau propunerea formulata în scris ori prin posta electronica, pe care un cetatean sau o organizatie legal constituita o poate adresa autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor si ale celorlalte organe centrale, companiilor si societatilor nationale, societatilor comerciale de interes judetean sau local, precum si regiilor autonome, denumite în continuare autoritati si institutii publice”, conform art. 2 din O.G. nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor.

Cine poate depune o reclamatie la ANPC?

„Consumatorul

– orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite în asociatii, care actioneaza în scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale ”, conform art. 2, pct. 2 din O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata.

– Reclamatiile si sesizarile adresate ANPC pot fi depuse doar de catre consumatori persoane fizice.

– Divergentele între operatorii economici nu intra în sfera de competenta a Autoritatii Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

„Petitiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau în considerare si se claseaza”, conform art. 7 din O.G. nr. 27/2002.

Cum depuneti o reclamatie?

Va rugam sa apelati la aceasta modalitate numai dupa ce încercati sa rezolvati amiabil problema cu operatorul economic care a comercializat produsul sau a prestat serviciul.

În situatia în care nu ati ajuns la o întelegere cu vanzatorul sau cu administratorul unitatii, atunci aveti dreptul sa depuneti o reclamatie la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.

Primirea reclamatiilor de la consumatori se face la sediile Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor sau la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor, in functie de raza teritoriala in care isi desfasoara activitatea operatorul economic.

Conform prevederilor legale reclamatiile si sesizarile se fac în format scris sau în format electronic si se transmit prin posta clasica sau electronica la sediile comisariatelor judetene sau se depun personal.

Reclamatia sau sesizarea se face în nume personal.

Reclamatia/sesizarea dumneavoastra se rezolva în termenul legal (conform prevederilor O.G. nr. 27/2002), cu conditia ca aceasta sa fie însotita de toate documentele probatorii, respectiv factura fiscala, bon fiscal sau chitanta, contract, certificat de garantie sau alte documente, dupa caz.

Reclamatiile dvs. pentru a putea fi instrumentate de catre comisarii din cadrul Comisariatelor Judetene trebuie sa îndeplineasca conditiile prezentate mai sus. În caz contrar acestea se claseaza din lipsa de informatii.

Comunicarile intre Parti- Serviciul Clienti.

In sensul prezentelor Conditii Generale, precum si orice comunicare care este necesara intre GR Estetica SRL si utilizator. Acestea ar trebui sa fie directionate catre Serviciul Clienti prin formularul de contact care apare pe site-ul nostru sau prin scris, la Departamentul de Serviciul Clienti SC ITALTRADE & CO SRL, Bucuresti, Intrarea Difuzorului nr. 10, et. 1, Sector 1. Notificarile SC ITALTRADE & CO SRL catre Utilizator se vor face in conformitate cu datele furnizate de la inregistrarea pe site-ul web.

Utilizatorul este de acord in mod expres, cu toate comunicarile cu privire la utilizarea site-ului si/sau achizitionarea de produse,utilizarea de e-mail ca o procedura valida pentru astfel de comunicari.

Politica de Protectie a Datelor Personale

SC ITALTRADE & CO SRL recunoaste importanta protejarii vietii private a utilizatorilor site-ului nostru , fapt pentru care a dezvoltat o Politica de Confidentialitate a datelor cu caracter personal informand utilizatorii site-ului de acest lucru, astfel încat acestia în mod liber si voluntar sa decida daca sa ofere firmei SC ITALTRADE & CO SRL datele cu caracter personal solicitate sau cele utilizate pe site la cererea produse oferite.

SC ITALTRADE & CO SRL. îsi rezerva dreptul de a modifica în orice moment si fara notificare, politica de confidentialitate a datelor cu caracter personal în conformitate cu legislatia în vigoare.

Site-ul SC ITALTRADE & CO SRL nu contine informatii destinate copiilor sub varsta de 18 ani.

SC ITALTRADE & CO SRL nu va colecta date cu caracter personal de la copii sub varsta de 18 ani intentionat. Daca totusi acest lucru se intampla si suntem instiintati de aceasta circumstanta vom elimina de pe site orice informatie.

Pentru recrutarea sau achizitionarea de produse, utilizatorii trebuie sa acorde in prealabil lui SC ITALTRADE & CO SRL anumite informatii personale (nume si prenume ,adresa de e-mail, etc.). Aceste informatii, SC ITALTRADE & CO SRL le va folosi in vederea formalizarea achizitiei la distanta, pentru a gestiona, administra, livra, extinde, îmbunatati si adapta serviciile oferite pe site-ul nostru.

Asemanator realizarii activitatilor de promovare si publicitate , în domeniul de produse de sanatate, prin orice mijloace care pot fi de interes pentru a extinde si îmbunatati produsele noastre, adaptam ofertele noastre la preferintele si nevoile dvs. Informatiile obtinute prin studierea si segmentarea de informatii personale si de afaceri care s-au înregistrat în fisierele noastre,vor fii adaptate la nevoile dumneavoastra ca urmare a accesului la site-ul nostru si pentru a permite navigatii personalizate.

Acest fisier este detinut de proprietarul afacerii, SC ITALTRADE & CO SRL.

Utilizatorul accepta in mod expres includerea datelor colectate in timpul navigatiei pe pe site-ul web, sau furnizate prin completarea formularelor in orice forma. Utilizatorul accepta inclusiv cele care decurg din relatia de afaceri si/sau de livrare a produselor achizitionate, in fisierul mentionat mai sus.

In timpul procesului de colectare a datelor, si in fiecare parte a paginii Web in care sunt solicitate astfel de date, Utilizatorul va fi informat, fie printr-un hyperlink, fie sub forma de formular. Colectarea obligatorie sau nu a acestor date pentru livrarea produselor, cu exceptia comenzii, caz in care SC ITALTRADE & CO SRL raporteaza utilizatorului necesitatea de a include datele privindidentitatea si adresa, date necesare pentru a face plata, formalizarea si incheierea vanzarii.

SC ITALTRADE & CO SRL se angajeaza in utilizarea datelor incluse in fisier sa respecte confidentialitatea si utilizarea acestora, în conformitate cu scopul fisierului. In plus SC ITALTRADE & CO SRL se angajeaza sa respecte obligatia de a pastra si de a adopta toate masurile pentru a preveni alterarea, pierderea, tratamentul sau accesul neautorizat.

Site-ul are „cookies”

Site-ul are „cookies”, care permit SC ITALTRADE & CO SRL a obtine o serie de date ale Utilizatorului, cum ar fi alte site-uri vizitate anterior de catre utilizator, precum si produsele si serviciile pe care le prefera.

Daca utilizatorul prefera, poate impiedica accesul la „cookies”. Accesul se face prin setarea browser-ului pentru a alerta primirea de „cookies” si pentru a preveni instalarea de „cookies” pe hard disk, caz in care pagina Web poate sa nu functioneze in mod corespunzator din cauza unor motive tehnice.

Legislatia si jurisdictia aplicabila

Prezentarea Conditiilor Generale asa cum si Conditiile Particulare care in cazul acestora se stabilesc, se interpreteaza si se inregistreaza in conformitate cu legea romana.

In caz de controversa se va va solutiona la instanta competenta.

Plata

Cumparatorului /clientului i se vor oferi mai multe forme de plata printre care:

-ramburs, în cont colector la livrare, prin ordin de plata pe baza unei facturi proforme, numerar sau card la sediul noastru/card bancar online – prin procesatorul mobilpay).

Preturile vor fi afisate in RON.

Cumparatorul /clientul poate solicita trimiterea facturii proforme in moneda aleasa in prealabil.

Factura fiscala care va fi primita odata cu comanda.

Toate formele de plata oferite pe site-ul nostru sunt in avans.

Garantia

Garantia produselor vandute de SC ITALTRADE & CO SRL. este in conformitatea legislatiei in vigoare, cadru juridic al carui obiectiv este de a ajuta consumatorul cu diferite optiuni in momentul in care o achizitie nu este in conformitatea contractului, oferind acestuia posibilitatea de cerere de inlocuire sau reparare a bunului cumparat, exceptand ca una din acestea sa rezulte imposibil de realizat.

Cand reaparatia sau inlocuirea nu este posibila sau rezulta disproportionata, consumatorul va putea cere o reducere de pret sau solutionarea contractului.

In cazul lipsei conformitatii produsului, se recunoaste un termen de doi ani pentru persoane fizice si un termen de un an pentru persoane juridice, incepand din momentul livrarii pentru ca cumparatorul sa poata exercita drepturile sale.

Doar din primele sase luni din momentul livrarii se presupune ca lipsa de conformitate deja existenta la momentul respectiv, corespunde cumparatorului sa constate ca bunul achizitionat nu era in conformitate.

Consumatorul trebuie sa informeze SC ITALTRADE & CO SRL de lipsa de conformitate in termen de doua ( 2 ) luni de cand a luat la cunostinta.

Dupa primele 6 luni de la data facturii, produsele pentru reparat trebuiesc trimise, suportand clientul costurile de transport.

SC ITALTRADE & CO SRL. isi rezerva dreptul de a constata daca defectul a fost provocat datorita unei erori de fabricatie sau a utilizarii necorespunzatoare.

Daca produsul este in garantie, SC ITALTRADE & CO SRL va plati clientului costurile transportului si rambursarea corespunzatoare va fi suportata de SC ITALTRADE & CO SRL.

Daca produsul nu este in garantie, clientul va trebui sa trimita produsul facandu-se responsabil de costurile de transport.

Produsele considerate consumabile cum ar fi, baterii, sisteme hidrulice, motoare, cabluri, becuri, fusibile etc. nu intra in garantie impreuna cu accesoriile.

In perioada de reparatie si revizie, firma nu va inlocui produsul si nu se va proceda la nici o indemnizare.

SC ITALTRADE & CO SRL isi rezerva dreptul de a consulta serviciul tehnic oficial al marcii pentru a determina originea defectiunii.

In cazul in care produsul prezinta o defectiune provocata de utilizarea necorespunzatoare, reparatia va trebui suportata de catre client.

Pentru a putea face uz de garantie trebuie anuntat serviciul nostru de post-vanzare, cu mentiunea ca in depozitele noastre nu va fi acceptata nici o marfa pentru care nu a fost autorizata reparatia sau inlocuirea ei.

Garantia se dedica de o forma unica doar titularului (parte contractuala) care figureaza in factura si doar acesta fiind beneficiarul exclusiv al garantiei.

Garantia isi pierde valoarea:

-In cazul utilizarii necorespunzatoare si fara a respecta instructiunile din manualul produsului.

-Daca se modifica, deterioreaza sau se inlocuiesc anumite date din aceasta sau din factura.

-Daca se repara produsul pe cont propiu al aparatului in garantie fara autorizarea Serviciului Tehnic.

-Daca lipseste Factura.

-In cazul fluctuatiilor de tensiune sau conexiune la un voltaj inadecvat.

Pentru marirea termenului de garantie, consultati un reprezentant al SC ITALTRADE & CO SRL.

Livrare comanda

Imediat ce comanda ta este confirmata, ne punem in miscare si incepem sa-ti pregatim coletul: produsele comandate in ambalajul original al producatorului, factura fiscala si certificatul de garantie.

Cand primesti comanda

Termenul de expediere este cel afisat in pagina produsului in momentul cumpararii. Expedierea este atunci cand coletul pleaca de la noi din depozit. Odata ce expediem coletul, puterea sta in mainile curierului. Te tinem la curent in timp real privind statusul comenzii in contul tau FittyDent.Ro.

Cine livreaza comanda

Livrarile noastre se fac prin serviciul de curierat rapid Fan Courier si Cargus, de luni pana vineri. Atunci cand primesti coletul, verifica sa fie in stare buna. Daca ai optat pentru plata cash la livrare, nu uita sa ceri curierului o dovada a incasarii banilor.

Cat costa livrarea

Taxa de livrare este de 20 lei cu TVA inclus. Pentru localitatile aflate in afara razei de actiune Fan Courier, se percepe o taxa suplimentara de 0,8 lei/km fata de cel mai apropiat sediu local al curierului.

FittyDent.ro

SC ITALTRADE & CO SRL

Calea București 74, Ilfov, Tunari, 077180, Romania

Telefon: +40 743090587 ; E-mail: [email protected]

PROTECTIA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

Va multumim ca ati ales FittyDent.Ro!
Acordam o foarte mare atentie protejarii datelor dumneavoastra personale, dorind sa va simtiti în siguranta in timpul vizitarii site-ului nostru. Protectia datelor dumneavoastra personale in faza de procesare a datelor este o problema importanta pentru noi, de care tinem seama in cursul tuturor procesarilor derulate in compania noastra.

Folosirea acestui site implica acceptarea politicii de confidentialitate de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acesteia. FittyDent.Ro isi rezerva dreptul de a modifica aceste prevederi.

Culegerea si procesarea datelor cu caracter personal
Accesand si utilizand site-ul FittyDent.Ro, sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe site sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati sectiunea „Autentificare”. Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. FittyDent.Ro nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Dumneavoastra declarati pe proprie raspundere ca datele introduse in site-ul nostru sunt corecte si va apartin, nu sunt datele altor persoane si sunteti constient de faptul ca falsul in declaratii constituie infractiune si se pedepseste conform legii.

Datele dumneavoastra personale nu vor fi salvate decat atunci cand ni le oferiti, de exemplu atunci cand va creati un cont, cand va inregistrati, cand optati pentru primirea informatiilor prin posta electronica sau SMS. Cand participati la un sondaj de opinie sau la un concurs cu premii, cand incheiati un contract sau cand completati si ne trimiteti formularele online puse la dispozitia clientilor pe site-ul nostru.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, „FittyDent.Ro” are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, comert online si comert in magazine de specialitate.

Folosirea datelor cu respectarea obligatiilor legale
Datele dumneavoastra personale ne sunt necesare pentru inregistrarea, operarea, procesarea si expedierea comenzilor dumneavoastra, de asemenea si pentru a va furniza informatii legate de promotiile sau activitatile desfasurate de SOLE prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, sms etc.). Refuzul dumneavoastra poate duce la impiedicarea bunului mers al operatiilor necesare pentru ca dumneavoastra sa intrati in posesia produselor si serviciilor noastre.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt dezvaluite numai cu acordul dumneavoastra. Transmiterea datelor personale unor autoritati sau institutii de stat se va face numai in cazul in care suntem obligati la aceasta, conform prevederilor legale valabile pe plan national.

Pastrarea datelor cu caracter personal
FittyDent.Ro a luat toate masurile tehnico-organizatorice de siguranta pentru a proteja datele administrate de noi impotriva manipularii, pierderii, distrugerii sau accesarii lor de care persoane neautorizate. Masurile de securizare a datelor sunt perfectionate continuu si adaptate celor mai moderne standarde.

Posibilitatea de a alege
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Datele dumnevoastra personale vrem sa le folosim pentru a va informa cu privire la produsele si serviciile noastre si, eventual, pentru a va solicita opinia cu privire la acestea. Participarea la aceste sondaje de opinie este absolut benevola. In cazul in care nu sunteti de acord cu acest lucru, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre compania noastra. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.

Important
In cazul optarii pentru plata online sau prin sms, procesarea datelor se face pe serverele companiilor care furnizeaza aceste servicii. GR Estetica SRL prin www.FittyDent.ro nu solicita si nu stocheaza date referitoare la cardul dumneavoastra.

FittyDent.ro certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul FittyDent.ro va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

Cookie-uri – sunt fisiere text, controlate de browser-ul de internet, care in versiunea standard este setat sa le accepte. La accesarea site-ului FittyDent.ro, acesta va solicita browser-ului de internet sa stocheze cookie in memoria PC-ului. Informatiile din cookie-uri genereaza retinerea anumitor setari / actiuni intre doua sesiuni distincte, marind astfel viteza de incarcare a paginilor la urmatoarele vizite. Sunt situatii in care poate fi retinuta adresa IP-ului de pe care se acceseaza site-ul ori cea a site-ului de referinta, daca este cazul. FittyDent.ro poate fi utilizat, in anumite limite, si fara acceptarea cookie-urilor. Aceste informatii sunt necesare pentru a oferi vizitatorilor/clientilor servicii calitative si nu vor fi vandute, instrainate sau inchiriate unei terte parti.

Pentru relatii suplimentare cu privire la modul de procesare a datelor personale va invitam sa ne contactati prin email la adresa [email protected]. In cazul oricaror propuneri, sugestii sau reclamatii puteti folosi formularul online destinat acestui scop.

INFO POLITICA COOKIES

Politica de utilizare Cookie-uri
Aceasta politica se refera la cookie-urile si paginile web operate de FittyDent.Ro cu sediul social in Calea București 74, Ilfov, Tunari, 077180, Romania

Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-ul este un fisier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se acceseaza internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de catre un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome, Firefox) si este “pasiv” (nu contine programe software, virusi sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard disk-ul utilizatorului).

La ce sunt folosite Cookie-urile?
Aceste fisiere fac posibila recunoasterea terminalului utilizatorului si prezentarea continutului intrun mod relevant, adaptat preferintelor utilizatorului. Cookie-urile asigura utilizatorilor o experienta placuta de navigare si sustin eforturile FittyDent.ro pentru a oferi servicii comfortabile utilizatorilor: ex: – preferintele in materie de confidentialitate online, cosul de cumparaturi sau publicitate relevanta.

Ce cookie-uri folosim?
Folosim doua tipuri de Cookie-uri: per sesiune si fixe. Cele din urma sunt fisiere temporare ce raman in terminalul utilizatorului pana la terminarea sesiunii sau inchiderea browser-ului web. Fisierele fixe raman pe terminalul utilizatorului pe o perioada in parametrii Cookie-ului sau pana sunt sterse manual de utilizator.

Cum sunt folosite cookie-urile de catre acest site? O vizita pe acest site poate plasa cookie-uri in scopuri de:

Cookie-uri de performanta a site-ului
Cookie-uri de analiza a vizitatorilor
Cookie-uri pentru geotargetting
Cookie-uri de inregistrare
Cookie-uri pentru publicitate
Contin cookie-urile date personale?
Cookie-urile in sine nu solicita informatii cu caracter personal pentru a putea fi utilizate si, in cele mai multe cazuri, nu identifica personal utilizatorii de internet. Datele personale colectate prin utilizarea Cookie-urilor pot fi colectate doar pentru a facilita anumite functionalitati pentru utilizator. Atare date sunt criptate intr-un mod care face imposibil accesul persoanelor neautorizate la ele.

Stergerea cookie-urilor
In general, o aplicatie folosita pentru accesarea paginilor web permite salvarea Cookie-urilor pe terminal in mod implicit. Aceste setari pot fi schimbate in asa fel incat administrarea automata a Cookie-urilor sa fie blocata de browser-ul web sau utilizatorul sa fie informat de fiecare data cand Cookie-uri sunt trimise catre terminalul sau. Informatii detaliate despre posibilitatile si modurile de administrare a Cookie-urilor pot fi gasite in zona de setari a aplicatiei (browser-ului web). Limitarea folosirii Cookie-urilor poate afecta anumite functionalitati ale paginii web.

De ce sunt cookie-urile importante pentru Internet?
Cookie-urile reprezinta punctul central al functionarii eficiente a Internetului, ajutand la generarea unei experiente de navigare prietenoase si adaptata preferintelor si intereselor fiecarui utilizator. Refuzarea sau dezactivarea cookieurilor poate face unele site-uri imposibil de folosit.
Refuzarea sau dezactivarea cookie-urilor nu inseamna ca nu veti mai primi publicitate online – ci doar ca aceasta nu va mai putea tine cont de preferintele si interesele dvs, evidentiate prin comportamentul de navigare.
Exemple de intrebuintari importante ale cookieurilor (care nu necesita autentificarea unui utilizator prin intermediul unui cont):

Continut si servicii adaptate preferintelor utilizatorului – categorii de produse si servicii.

Oferte adaptate pe interesele utilizatorilor – retinerea parolelor.

Retinerea filtrelor de protectie a copiilor privind continutul pe Internet (optiuni family mode,functii de safe search).

Limitarea frecventei de difuzare a reclamelor – limitarea numarului de afisari a unei reclame pentru un anumit utilizator pe un site.

Furnizarea de publicitate mai relevanta pentru utilizator.

Masurarea, optimizarea si caracteristicile de analytics – cum ar fi confirmarea unui anumit nivel de trafic pe un website, ce tip de continut este vizualizat si modul cum un utilizator ajunge pe un website (ex prin motoare de cautare, direct, din alte website-uri etc). Website-urile deruleaza aceste analize a utilizarii lor pentru a imbunatati site-urile in beneficiul userilor.

Securitate si probleme legate de confidentialitate
Cookieurile NU sunt virusi! Ele folosesc formate tip plain text. Nu sunt alcatuite din bucati de cod asa ca nu pot fi executate nici nu pot auto-rula. In consecinta, nu se pot duplica sau replica pe alte retele pentru a se rula sau replica din nou. Deoarece nu pot indeplini aceste functii, nu pot fi considerate virusi.
Cookie-urile pot fi totusi folosite pentru scopuri negative. Deoarece stocheaza informatii despre preferintele si istoricul de navigare al utilizatorilor, atat pe un anume site cat si pe mai multe alte siteuri, cookieurile pot fi folosite ca o forma de Spyware. Multe produse anti-spyware sunt constiente de acest fapt si in mod constant marcheaza cookie-urile pentru a fi sterse in cadrul procedurilor de stergere/scanare anti-virus/anti-spyware.

In general browserele au integrate setari de confidentialitate care furnizeaza diferite nivele de acceptare a cookieurilor, perioada de valabilitate si stergere automata dupa ce utilizatorul a vizitat un anumit site.
Alte aspecte de securitate legate de cookie-uri:
Deoarece protectia identitatii este foarte valoroasa si reprezinta dreptul fiecarui utilizator de internet, este indicat sa se stie ce eventuale probleme pot crea cookieurile. Pentru ca prin intermediul lor se transmit in mod constant in ambele sensuri informatii intre browser si website, daca un atacator sau persoana neautorizata intervine in parcursul de transmitere a datelor, informatiile continute de cookie pot fi interceptate.
Desi foarte rar, acest lucru se poate intampla daca browserul se conecteaza la server folosind o retea necriptata (ex: o retea WiFi nesecurizata).

Alte atacuri bazate pe cookie implica setari gresite ale cookieurilor pe servere. Daca un website nu solicita browserului sa foloseasca doar canale criptate, atacatorii pot folosi aceasta vulnerabilitate pentru a pacali browserele in a trimite informatii prin intermediul canalelor nesecurizate. Atacatorii utilizeaza apoi informatiile in scopuri de a accesa neautorizat anumite site-uri. Este foarte important sa fiti atenti in alegerea metodei celei mai potrivite de protectie a informatiilor personale.

Sfaturi pentru o navigare sigura si responsabila, bazata pe cookies.
Datorita flexibilitatii lor si a faptului ca majoritatea dintre cele mai vizitate site-uri si cele mai mari folosesc cookieuri, acestea sunt aproape inevitabile. Dezactivarea cookie-urilor nu va permite accesul utilizatorului pe site-urile cele mai raspandite si utilizate printre care Youtube, Gmail, Yahoo si altele.
Iata cateva sfaturi care va pot asigura ca navigati fara griji insa cu ajutorul cookieurilor:

Particularizati-va setarile browserului in ceea ce priveste cookie-urile pentru a reflecta un nivel confortabil pentru voi al securitatii utilizarii cookie-urilor.

Daca nu va deranjeaza cookie-urile si sunteti singura persoana care utilizaeaza computerul, puteti seta termene lungi de expirare pentru stocarea istoricului de navigare si al datelorpersonale de acces.

Daca impartiti accesul la calculator, puteti lua in considerare setarea browserului pentru a sterge datele individuale de navigare de fiecare data cand inchideti browserul. Aceasta este o varianta de a accesa site-urile care plaseaza cookieuri si de a sterge orice informatie de vizitare la inchiderea sesiunii navigare.

Instalati-va si updatati-va constant aplicatii antispyware.

Multe dintre aplicatiile de detectare si prevenire a spyware-ului includ detectarea atacurilor pe site-uri. Astfel, impiedica browserul de la a accesa website-uri care ar putea sa exploateze vulnerabilitatile browserului sau sa descarce software periculos.
Asigurati-va ca aveti browserul mereu updatat.
Multe dintre atacurile bazate pe cookies se realizeaza exploatand punctele slabe ale versiunilor vechi ale browserelor.

Cookie-urile sunt pretutindeni si nu pot fi evitate daca doriti sa va bucurati de acces pe cele mai bune si cele mai mari site-uri de pe Internet – locale sau internationale. Cu o intelegere clara a modului lor de operare si a beneficiilor pe care le aduc, puteti lua masurile necesare de securitate astel incat sa puteti naviga cu incredere pe internet.
Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite site-uri impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. De asemenea, refuzul de a accepta cookie-uri nu inseamna ca nu veti mai primi/vedea publicitate online.
Este posibila setarea din browser pentru ca aceste cookie-uri sa nu mai fie acceptate sau poti seta browserul sa accepte cookie-uri de la un site anume. Dar, de exemplu, daca nu esti inregistat folosind cookie-urile, nu vei putea lasa comentarii.

Toate browserele moderne ofera posibilitatea de a schimba setarile cookie-urilor. Aceste setari se gasesc de regula in “optiuni” sau in meniul de “preferinte” al browserului tau.

POLITICA DE RETUR
Clientul:

-informeaza administratorul despre intentia de returnare, prin e-mail in 10 zile lucratoare de la primirea produselor, specificand numarul facturii care a insotit produsele la livrare;
-asteapta confirmarea, maximum 24 de ore;

-returneaza produsele si in maximum 30 de zile primeste contravaloarea facturii.

 


Conform OG 130/2000Art. 4.
(1) Comerciantul

trebuie sa transmita consumatorului, in scris sau pe un alt suport de informatii durabil, la dispozitia sau accesibil acestuia, in timp util, in perioada executarii contractului, urmatoarele:

a) confirmarea informatiilor mentionate la alin. (1), inainte de incheierea contractului;

b) conditiile si modalitatile de exercitare a dreptului de denuntare unilaterala, pentru cazurile prevazute in prezenta ordonanta, sub forma clauzei urmatoare: „Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”, redactata cu caractere ingrosate. In cazul omiterii acestei clauze, produsul sau serviciul este considerat livrat fara cerere de comanda din partea consumatorului, conform prevederilor art. 14;

c) sediul comerciantului, la care consumatorul poate sa isi prezinte reclamatiile;

d) informatii privind service postvanzare si garantiile oferite;

e) conditiile de denuntare unilaterala a contractului, atunci cand acesta are o durata nedeterminata sau o durata mai mare de un an.

(2) Dispozitiile prevazute la alin. (1) lit. a), b), d) si e) nu se aplica in cazul serviciilor a caror executie este realizata cu ajutorul unei tehnici de comunicatie la distanta, daca aceste servicii sunt furnizate o singura data si facturarea lor este efectuata de operatorul de comunicatie.Art. 7.

 


(1) Consumatorul

Are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga:

a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator, daca au fost indeplinite prevederile art. 4;

b) pentru servicii, din ziua incheierii contractului sau dupa incheierea contractului, din ziua in care obligatiile prevazute la art. 4 au fost indeplinite, cu conditia ca intarzierea sa nu depaseasca 90 de zile.

(2) In cazul in care comerciantul a omis sa transmita consumatorului informatiile prevazute la art. 4, termenul pentru denuntarea unilaterala a contractului este de 90 de zile si incepe sa curga:

a) pentru produse, de la data primirii lor de catre consumator;

b) pentru servicii, de la data incheierii contractului.

(3) Daca in perioada celor 90 de zile informatiile prevazute la art. 4 sunt furnizate consumatorului, termenul de 10 zile lucratoare pentru denuntarea unilaterala a contractului incepe sa curga din acel moment.

Politica de retur a produselor
Returnarea produselor

Daca produsul este returnat si se constată că se află în perfectă stare , în ambalajul său orignal se va demara restituirea.

Pentru a efectua plata catre client, acesta trebuie sa ne trimita un document bancar. Documentul trebuie sa fie in format PDF în care să apară: titularul contului, cod IBAN si BIC/SHIFT.

Nu se acceptă returnarea produselor de igiena și îngrijire personală.

Nu se acceptă returnarea produselor cele care au fost in contact cu gura sau pielea.

Nu se acceptă returnarea produselor sau produsele cerute la comandă.

Cum se depune o reclamatie? Ce este o reclamatie / sesizare?

“Prin petitie se întelege cererea, reclamatia, sesizarea sau propunerea formulata în scris ori prin posta electronica, pe care un cetatean sau o organizatie legal constituita o poate adresa autoritatilor si institutiilor publice centrale si locale, serviciilor publice descentralizate ale ministerelor si ale celorlalte organe centrale, companiilor si societatilor nationale, societatilor comerciale de interes judetean sau local, precum si regiilor autonome, denumite în continuare autoritati si institutii publice”, conform art. 2 din O.G. nr. 27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor.

 

Cine poate depune o reclamatie la ANPC?

 

„Consumatorul

– orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite în asociatii, care actioneaza în scopuri din afara activitatii sale comerciale, industriale sau de productie, artizanale ori liberale ”, conform art. 2, pct. 2 din O.G. nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata.

– Reclamatiile si sesizarile adresate ANPC pot fi depuse doar de catre consumatori persoane fizice.

– Divergentele între operatorii economici nu intra în sfera de competenta a Autoritatii Nationala pentru Protectia Consumatorilor.

 


„Petitiile anonime sau cele în care nu sunt trecute datele de identificare a petitionarului nu se iau în considerare si se claseaza”, conform art. 7 din O.G. nr. 27/2002.

 


Cum depuneti o reclamatie?

 

Va rugam sa apelati la aceasta modalitate numai dupa ce încercati sa rezolvati amiabil problema cu operatorul economic care a comercializat produsul sau a prestat serviciul.

În situatia în care nu ati ajuns la o întelegere cu vânzatorul sau cu administratorul unitatii, atunci aveti dreptul sa depuneti o reclamatie la Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor.

Primirea reclamatiilor de la consumatori se face la sediile Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor sau la Comisariatul pentru Protectia Consumatorilor, in functie de raza teritoriala in care isi desfasoara activitatea operatorul economic.

 


Conform prevederilor legale reclamatiile si sesizarile se fac în format scris sau în format electronic si se transmit prin posta clasica sau electronica la sediile comisariatelor judetene sau se depun personal.

Reclamatia sau sesizarea se face în nume personal.

Reclamatia/sesizarea dumneavoastra se rezolva în termenul legal (conform prevederilor O.G. nr. 27/2002), cu conditia ca aceasta sa fie însotita de toate documentele probatorii, respectiv factura fiscala, bon fiscal sau chitanta, contract, certificat de garantie sau alte documente, dupa caz.

Reclamatiile dvs. pentru a putea fi instrumentate de catre comisarii din cadrul Comisariatelor Judetene trebuie sa îndeplineasca conditiile prezentate mai sus. În caz contrar acestea se claseaza din lipsa de informatii.

 


Comunicarile intre Parti – Serviciul Clienti.

 

In sensul prezentelor Conditii Generale, precum si orice comunicare care este necesara intre  GR Estetica Distribution SRL si utilizator. Acestea ar trebui sa fie directionate catre Serviciul Clienti prin formularul de contact care apare pe site-ul nostru sau prin scris, la  Departamentul  de Serviciul Clienti  GR Estetica Distribution SRL, Calea București 74, Ilfov, Tunari, 077180, Romania – Notificarile  GR Estetica Distribution SRL catre Utilizator se vor face in conformitate cu datele furnizate de la inregistrarea pe site-ul web.

Utilizatorul este de acord in mod expres, cu toate comunicarile cu privire la utilizarea site-ului si/sau achizitionarea de produse,utilizarea de e-mail ca o procedura valida pentru astfel de comunicari.