[rev_slider alias="home-1"][/rev_slider]

SUPER ADEZIVUL

Singurul adeziv din lume rezistent la apă.

BENZI ADEZIVE CU LIPIRE PUTERNICĂ

Durabile și rezistente pentru maxilarile inferioare plane și înguste.

CURĂȚARE ȘI ÎNGRIJIRE

Tablete de curățire cu formulă pH9 pentru proteze și aparate dentare.

MAGAZIN

Comenzile peste 200 lei beneficiaza de livrare gratuita

Alătură-te marii familii Fittydent

Un like pe facebook te tine la curent cu toate ofertele si premiile pe care le oferim constant

OFERTE PROMOTIONALE

Pe aceasta pagina puteti gasi cele mai bune oferte, promotii sau reduceri la produsele noastre

Editorial

Îmbunătățim calitatea vieții.

Acesta este obiectivul fittydent pentru fiecare purtător de proteză. Și nu este doar un slogan. Este rezultatul rafinării științifice a ingredientelor naturale, dovedindu-și eficiența confirmată de milioane de clienți mulțumiți din întreaga lume.

A fi purtător de proteze nu este o alegere. Este rezultatul circumstanțelor pe care nimeni nu ar vrea să le facă față. Motivul principal este vârsta. Cu toate acestea, există și alte motive, cum ar fi un accident sau o boală nefericită.

Desigur, există încă posibilitatea de a utiliza implanturi. Dar, după cum știm, implanturile nu sunt potrivite pentru fiecare pacient. Uneori maxilarul nu este suficient de puternic sau de mare. Uneori sănătatea ta nu este suficient de puternică pentru o intervenție chirurgicală atât de dramatică.

Și uneori – și aceasta este probabil cea mai frecventă cauză – costurile sunt insuportabile.

Deci, chiar dacă tehnologia și știința realizează progrese semnificative, unii pacienți trebuie să folosească proteze dentare.

Aici putem ajuta.

Pentru a te obișnui cu protezele durează ceva timp. Mai ales primele patru săptămâni, care este o perioadă de schimbare extraordinară a stilului de viață. Imaginați-vă, atunci când începeți să utilizați o proteză completă, superioară și inferioară, pentru prima dată.

Trebuie să reînveți lucrurile simple precum: Cum să vorbești pronunțând corect; cum și ce poți mânca și ce alimente funcționează bine și care cauzează probleme; cum bei și ce să bei; și cum să trăiești fără dinți dacă îi scoți la curățare și îi lași afară în timpul nopții.

Unii pacienți sunt jenați din cauza protezei lor. Alții sunt jenați din cauza faptului că nu le poartă toată ziua. Iar când în sfârșit te obișnuiești cu ei, vrei să fii sigur că te bucuri de aceeași calitate a vieții ca înainte.

Iată unde vă putem ajuta. Cu siguranță vă putem îmbunătăți calitatea vieții. Din moment ce adezivul nostru Fittydent Denture se leagă de maxilar și rămâne toată ziua, puteți ieși, întâlni prieteni, participa la întâlniri sociale și vă puteți petrece ziua fără a vă irosi gândurile despre protezele dumneavoastră.

Am auzit de la mii de pacienți mulțumiți care nu aveau deloc o viață socială înainte de a experimenta efectul Fittydent. Acum și-au recâștigat încrederea, care este esențială pentru a se bucura de o calitate a vieții îmbunătățită.

Da, vă putem îmbunătăți calitatea vieții. Acesta nu este doar un slogan, ci este opinia a mii de utilizatori Fittydent care vor atesta acest lucru în scris.

Deoarece suntem în contact cu atât de mulți dintre clienții noștri și cu partenerii noștri din întreaga lume, ne place să credem că facem parte din familia Fittydent. Luăm în serios opiniile, solicitările, ideile și poveștile dvs. de succes. Încercăm întotdeauna să ne ajutăm reciproc. Acesta este și un motiv pentru care am stabilit o pagină de Facebook pentru a apropia toți membrii familiei Fittydent.

Bine ați venit la Familia Fittydent și permiteți-ne să vă îmbunătățim calitatea vieții împreună!”

Despre noi

Despre compania fittydent

FITTYDENT INTERNATIONAL este o companie austriacă înființată în 1982. Suntem specializați în fabricarea și comercializarea produselor unice de îngrijire a protezei dentare și de igienă orală. De mai bine de trei decenii ne-am urmărit obiectivul principal: să oferim purtătorilor de proteze un sentiment de libertate și securitate care le îmbunătățește semnificativ calitatea vieții! Linia noastră principală de produse este sistemul de adeziv pentru proteză fittydent, care a fost dezvoltat în strânsă cooperare cu dentiști și universități de stomatologie. Compania noastră a lansat produsele pentru prima dată în Austria și, după marele succes, fittydent a fost lansat la nivel internațional. Astăzi, exportăm în peste 68 de țări din întreaga lume. Unul dintre principalele motive care stau la baza succesului nostru este faptul că acționăm ca o familie cu partenerii de afaceri și cu clienții. Relația dintre noi toți este foarte strânsă și cordială. Principalul nostru grup țintă sunt purtătorii de proteze ale căror nevoi nu sunt satisfăcute de niciun alt produs adeziv pentru proteze. Filozofia noastră care ne ghidează va continua să fie: fittydent îmbunătățește calitatea vieții purtătorilor de proteze dentare! FITTYDENT INTERNATIONAL rămâne angajat în cercetare și dezvoltare pentru a continua să îndeplinească cerințele clienților noștri. Scopul nostru este de a extinde rețeaua internațională a exporturilor noastre și a portofoliul nostru cu produse noi, sănătoase și inovatoare.

De ce este diferit fittydent?

Fixatorii convenționali ai protezelor dentare funcționează prin îngroșarea salivei între proteză și gingie. Proteza se ține doar prin aspirație. Fiind solubili în apă, acești fixativi se dizolvă și își pierd eficacitatea într-o perioadă scurtă de timp. 

fittydent Denture Adhesive funcționează într-un mod complet nou și diferit: fittydent este la nivel mondial singurul adeziv pentru proteze care nu este solubil în apă. Asta înseamnă că nu se va spăla în timp ce mănânci sau bei. fittydent oferă un efect de lipire extrem de puternic, prevenind astfel alunecarea sau desprinderea protezelor dentare.

Garantia de calitate fittydent

Standardele de producție ale FITTYDENT INTERNATIONAL îndeplinesc sau depășesc cele mai exigente controale de calitate (ISO 13485 dețin statutul de dispozitiv medical al UE și sunt înregistrate la Administrația SUA pentru Alimente și Medicamente (FDA). Testarea riguroasă și materiile prime de cea mai bună calitate asigură cel mai înalt nivel de calitatea tuturor produselor fittydent.

Cum cumpăr?

Întrebări frecvente

fittydent Denture Adhesive este la nivel mondial singurul adeziv pentru proteze impermeabil. fittydent trebuie aplicat pe o proteză curată și complet uscată. Are vâscozitate mai mare decât adezivii convenționali datorită compoziției sale unice, deci este necesară doar o cantitate mică. O aplicație deține o zi întreagă. fittydent nu trebuie aplicat la fel de des ca adezivii convenționali, deoarece nu este solubil în apă (nu se dizolvă în apă).

Dacă efectul de lipire nu s-a micșorat la sfârșitul zilei, pur și simplu lăsați protezele dentare în gură peste noapte dar vă spălați pe dinți (ca atunci cand sunt naturali) folosind periuța de dinți obișnuită și o pastă de dinți. A doua zi aplicați mai puțin adeziv.

În mod normal, nu este necesară îndepărtarea protezei mai devreme, din moment ce nu ramân particule de alimente dedesubt. Cu toate acestea, în cazuri specifice – cum ar fi accidentele – proteza dentară poate fi îndepărtată cu puțină forță. Acesta va fi nedureros și nu va produce efecte negative, dar reziduurile adezivului ar putea fi lăsate pe gingie. Aceste reziduuri nu sunt dăunătoare și se vor desprinde singure după câteva ore sau se va clăti gura cu apă caldă. În nici un caz nu trebuie utilizate produse de curățare a protezelor dentare sau alte metode de îndepărtare pentru a curăța gingia. NU faceți gargară și NU vă clătiți gura cu soluția de curățare a tabletei.

Pentru a îndepărta toate reziduurile non-solubile în apă ale fittydent Adeziv pentru proteză și fittydent Super Benzi Adezive pentru proteză, sunt necesare tablete de curățare super fittydent. fittydent super comprimate de curățare îndeplinesc cerințele pentru curățarea protezei. Dacă reziduurile care nu sunt solubile în apă nu sunt îndepărtate pentru o anumită perioadă de timp, acestea ar putea deveni dure. Vă rugăm să utilizați tablete de curățare super fittydent în fiecare zi pentru a curăța reziduurile adezivului pentru proteză și a benzilor super adezive fittydent.

Acei purtători de proteze care au maxilarul inferior plat și / sau îngust trebuie să utilizeze benzi super adezive fittydent în loc de adeziv pentru proteze fittydent. fittydent super benzi adezive pentru proteză garantează o prindere sigură chiar și în aceste cazuri dificile. Benzilee sunt rezistente la apă, prin urmare sunt eficiente și pentru pacienții cu salivă excesivă. Benzile adezive super dentare fittydent nu sunt potrivite pentru maxilarele superioare. Din cauza suprafeței mai mari, nu putem garanta evitarea resturilor sub / între protezele din zona superioară.

Parteneri colaboratori

Formular de contact

[contact-form-7 id=”1246″ title=”Formular de contact 1″]

Adresa noastra

Puteți achiziționa produsele fittydent si direct de la depozitul nostru.